četvrtak, 21. lipnja 2012.

INFORMACIJE

BLIC VIJESTI: Udruženje preljupčana obavještava svoje članove kao i preljupčane u dijaspori da su u toku aktivnosti oko asfaltiranja puta do Preljubovića. Na inicijativu našeg vrijednog člana dr. Jusufa Šabanovića koji je i do sada više puta samoinicijativno sanirao put do Preljubovića, pokrenuta je ova akcija.

Potrebno je da naše udruženje prikupi sredstva u iznosu od 20.000 KM (10.000 €), te ovom prilikom apelujemo na naše članove a pogotovo našu dijasporu da se aktivno uključe u ove aktivnosti.

Svi oni koji se odluče da doniraju sredstva za ovu akciju potrebno je ista poslati putem pošte na adresu predsjednika udruženja: 
              dr. Abdulah Smajić, ul. Patriotske lige br. 48, Centar, 71 000 Sarajevo


Sva donirana sredstva bit će transparentno utrošena za asfaltiranje puta do Preljubovića, a svi donatori će biti o tome obaviješteni, sa zahvalnicom što su učestvovali u ovoj akciji.
Još jednom molimo sve preljupčane, a pogotovu one u dijaspori da se aktivno uključe u ovu akciju i svojim donacijama doprinesu da nam svima bude bolje.

Datum: 23.08.2019. godine                 Predsjednik udruženja "Hrid-Preljubovići"
                                                                                  dr. Abdulah Smajić

2 komentara:

Anonimno kaže...

Ovvo stend dobrno urd

Abdulah Smajic kaže...

Dana 2. jula 2008.g. selo Preljuboviće će posjetiti iranska delegacija koja se odazvala pozivu pomoćnika ministra za privredu Federacije BiH gospodina Nijaza Brkovića.
Pozivaju se svi preljubčani koji su u mogućnosti da toga dana budu prisutni, kako bi posjeta bila pristojno organizovana i što korisnija za Preljuboviće.